21/06/14 Nagrađeni korisnici TASTER KLJUČA
Image courtesy of Salvatore Vuono/FreeDigitalPhotos.net

Mi se najviše radujemo kada vidimo kako se koriste naši uređaji i koliko pomažu i mladima i starima, i brzima i sporima. Ukoliko podelite radost sa nama i snimite neki video materijal ili napišete neki tekst onda svakako zaslužujete još jedan primerak TASTER KLJUČA besplatno. Nama je najvažnije da korisnici uživaju u našim proizvodima.

Prvi nagrađeni su Miloš Arsić i Dušan Srbljak iz tima PCAXE. To je organizacija hardveraša iz Srbije koji održavaju sjajan forum, prave odlične recenzije a najbolje od svega, prave super okupljanja forumaša (roštilj, pivo, hardver) na godišnjicu osnivanja (početnom aprila).

Njihov tekst http://www.pcaxe.com/hardver/periferije/taster-kljuc je zaista iskreno napisan

Što se tiče samog programiranja uređaja, sve je izvedeno najjednostavnije moguće (Apple bi im pozavideo :)). 

sa puno primera:

Naime, iako Miloš ima na privezku ključ i ključ karticu (RFID), i nije retko da mu se desi da ih zaboravi, pa mora da zvoni na interfon. Čak i kada ne zaboravi privezak sa ključevima, RFID nije baš elegantna varijanta. Često u rukama Miloš ima gomilu kesa ili kutija sa ručkom (čitaj: hardverom), a obično se novčanik nalazi u rancu, isto kao i ključevi, ili u džepu.

i odličnim zaključkom:

Da li je moguće da ovaj uređaj niko ranije nije smislio? Jednostavno, ovo je toliko logičan uređaj, da se smejemo sami sebi kako nam nije palo tako nešto na pamet. Zbog pristupačne cene, jednostavnog setup-a, jednostavnog korišćenja i sveukupnog utiska, Taster Ključ od nas dobija PCAXE „Best Buy“ i „Advanced Design“ priznanja!

Ali njihov snimak… Njihov snimak obara sa nogu.


informacije:

reference: