04/11/13 Šta je Taster Ključ - mini ključ ?

Image courtesy of scottchan/FreeDigitalPhotos.net stockimages/FreeDigitalPhotos.net

Taster Kljuc ™ - mini ključ je interfonski dodatak koji zamenjuje vaš ključ od ulaza.

Bacite vaš ključ, RFID karticu i prepustite se magičnom otključavanju interfonskih vrata pomoću pritiskanja zvona na specifičan način. Podesite vašu tajnu lozinku da bude: dugo kratko kratko i svaki put kada dolazite kući i na taj način zvonite (BIIIP BIP BIP) vrata će vam se automatski otključavati :) .

Brzina otključavanja će vas oduševiti! Pustite vaše komšije da budu ljubomorne na vašu tajnu i laku brzinu ulaska u zgradu. Ovo rešenje je najpovoljnije i najjednostavnije za sve koji žure. Posle prvog puta, shvatićete da nikad brže niste ušli u svoju zgradu.

Taster ključ ne menja ništa na vašem interfonskom sistemu u vašoj zgradi i ne moraju ostali stanari da pristanu na ugradnju. Jednostavno svako domaćinstvo odlučuje da li da stavi na svoj aparat ili ne. svaki stan je jedna individua. Taster ključ se priključuje na vaš interfonski aparat u stanu i jednostavno prisluškuje vaše zvono. Ukoliko se zvono poklopi sa tajnom sekvencom, uređaj umesto vas otključava vrata. Ukoliko se zvono ne poklopi sa tajnom sekvencom onda se interfon koristi kao i ranije, javljate se na poziv i eventualno otključavate vrata. U slučaju da vam neko pogodi lozinku vrlo lako možete promeniti vašu lozinku.

Za Taster ključ je podneta registracija za žig i patentu zaštitu, kod nas i u Evropi i zbog toga ga možete kupiti samo na ovom mestu.

##Najčešća situacija za primenu TKM je kada:

  • stariji ljudi teško ubacuju ključ u bravu. TK će im olakšati ulazak
  • puno članova domaćinstva ulazi i izlazi. TK će rasterititi one koji se javljaju na interfon
  • izgubite RFID karticu. TK će zameniti zauvek vašu karticu i ne morate plaćati novu izrade jer TK ne može da se igubi
  • idete na trčanje. TK vam omogućuje da budete još brži
  • stara brava na interfonu se stalno kvari. TK će smanjiti habanje cilindra i broj korisnika koji ključem vuku ili guraju vrata, samim tim će se trajanje interfonskog sistema produžiti
  • nosite torbe, kese ili gajbu piva. TK vam omogućava da sa jednim prstom otključate vrata
  • ne volite da nosite ništa sa sobom, pa ni višak ključeva. Za upotrebu TK vam ne treba nikakva materijalna stvar da nosite sa sobom
  • volite brzinu. TK omogućava rapidno ulaženje u zgradu

Sa Mini taster ključem zaboravićete traženje ključeva po vašoj tašni ili nerviranje zbog toga što morate zvoniti komšiji ako ste ga kojim slučajem zaboravili. Iznenadite komšije i sa osmehom im pokažite način ulaska.


informacije:

reference: