05/11/13 Kako se koristi Mini ključ?

##Jednostavnost

Danas svi vrlo dobro znamo da živimo u izuzetno brzom vremenu. Oko sebe možemo da vidimo ljude koji stalno negde žure. U celoj toj jurnjavi, svima se dogodilo da nam se zagubio ključ, zavukao negde duboko u torbu ili jednostavno ne možemo da ga tražimo je su nam pune ruke kesa iz prodavnice. Tada hvatamo sebe u situaciji kako zvonimo na interfonu - nema nikog, pretražujemo tašnu - ključa nema ili nam je pak u džepu sa još 10 ključeva i treba da ga pronađemo.

TASTER KLJUC ™ - mini ključ osmišljen je da vam učini život jednostavnijim kad su ove stvari u pitanju. Prosto je i lako, osmislite svoj klik i sa tim svojim klikom uđite za tili čas u vašu zgradu. Na primer, tri kratka klika i vrata se otvaraju. Zar nije sjano istračati do radnje kada vam zafali nešto, a u stanu vas čekaju gosti? Kada idete da bacite đubre, zašto da pomislite “ček, da ponesem ključ?” To će te zaboraviti zauvek…

##Sigurnost

Ono što Vi odaberete kao vaš tajni kod, znate samo vi. Vaš prst ne posmatra niko. A i ne možete ga izgubiti kao što se gubi ključ ili RFID kartica. Sigurnost je putpuna jer se svako zvono čuje u stanu, a vrlo je lako promeniti vašu tajnu lozinku. Najbolje od svega je to što komšije misle da Vam je neko iz stana otključao vrata, a ne mogu ni da zamisle da je to uradio Vaš primerak TASTER KLJUČ-a.

##Dugovećnost

Vaš taster ključ napravljen je da troši vrlo malo energije i da radi dugo. Radi na baterije, koje su male i jeftine i menjaju se na višegodišnjem nivou. Zbog moderne i pouzdane tehnologije koja se koristi u proizvodnji, Taster Kjuč će koristiti i Vaši unuci.


informacije:

reference: